portosalte
«Κακομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.

Να υποχωρήσουμε στο ζήτημα των διακοπών εμείς οι ιθαγενείς, έναντι των τουριστών λόγω έλλειψης χώρου, κάλεσε τους Έλληνες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, στη διάρκεια συζήτησης για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά.

«Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα… Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των (σ.σ. τουριστών). Διότι δεν χωράμε»

Βέβαια ο κ. Πορτοσάλτε δεν έχει ακούσει ότι το αν θα πάνε διακοπές οι Ελληνες  δεν  εξαρτάται μόνο από την χωρητικότητα, καθώς σύμφωνα με την έκθεση του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) για την επίδραση των ανατιμήσεων στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, ένας στους δύο καταναλωτές δηλώνει ότι δεν θα κάνει διακοπές το 2024! 

Πραγματικά αυτός ο δημοσιογράφος έχει λύσεις για όλα. Να θυμηθούμε μία ακόμη

Σκέψη Πορτοσάλτε: Δείτε τη λύση που βρήκε για την καταπολέμηση της ακρίβειας!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, οι πολίτες δεν πρέπει να το παίζουν «large» σπρώχνοντας καρότσι στο σούπερ μάρκετ, αλλά να κρατούν… μικρό καλαθάκι.

«Λέω… μήπως αντί να πηγαίνουμε σουπερμάρκετ και να σπρώχνουμε καρότσι ή δυο καρότσια μαζί, γυρίζαμε στο καλαθάκι λέω, λέω, μήπως δηλαδή άλλαζε λίγο η συμπεριφορά των καταναλωτών» είπε ο Πορτοσάλτε και προέτρεψε τους τηλεθεατές να μην αγοράζουν ολόκληρο το καρπούζι, αλλά μια φέτα…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα