maieutirio_elena
Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και 2 μήνες – Υποτυπώδης και ο κλιματισμός

Χωρίς πόσιμο νερό βρίσκεται το μαιευτήριο «Έλενα» από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και μέχρι σήμερα κατήγγειλε η πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Η Μαρία Ζησιμάτου, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι όλους αυτούς τους μήνες και με συνεχόμενους καύσωνας από τους 29 ψύκτες πόσιμου νερού λειτουργούν μόνον οι 4 λόγω προβλήματος το οποίο η διοίκηση του μαιευτηρίου «Έλενα» ακόμα δεν έχει λύσει.

Η πρόεδρος των εργαζομένων του μαιευτηρίου ανέφερε ότι υπάρχουν συνεχώς διαμαρτυρίες από ασθενείς και συνοδούς καθώς είναι υποτυπώδης και ο κλιματισμός ενώ και οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να πληρώνουν 30 ευρώ το μήνα για να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό.

«Λιποθυμούν έγκυες, προσωπικό... Δεν έχουμε νερό να τους δώσουμε. Αγοράζουμε από το κυλικείο. Το κυλικείο κοστίζει στο προσωπικό 30 ευρώ τον μήνα. Τόσα δίνουμε για πόσιμο νερό, εμφιαλωμένο. (...) Τα κλιματιστικά βγάζουν υποτυπώδη ψύξη», πρόσθεσε.

«Το “Έλενα” είναι η ναυαρχίδα των μαιευτικών και γυναικολογικών κέντρων πανελλαδικά. Έχει το καλύτερο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στον τομέα του και υπάρχει απαξίωση του μαιευτηρίου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Ζησιμάτου, η διοικήτρια του μαιευτηρίου «Έλενα» είναι απόλυτα ενημερωμένη για τα προβλήματα και ειδικά για το πρόβλημα με το πόσιμο νερό και όλο υπόσχεται ότι θα διευθετηθεί χωρίς να κάνει τίποτε όλους αυτούς τους μήνες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 9/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

olympiakoi_agones
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σοκ από πτώση δρομέα των 3000 στιπλ – Διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο
Λίγα λεπτά μετά την πτώση του, ο Τζίρμα τοποθετήθηκε σε φορείο και τον παρέλαβε ασθενοφόρο
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σοκ από πτώση δρομέα των 3000 στιπλ – Διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο
μαθητές σχολείο
Αδιανόητο: Το Υπουργείο Παιδείας δεν διαθέτει στοιχεία για ...τη σχολική διαρροή! - «Αδειασμα» από τον Συνήγορο του Πολίτη
Η επεξεργασία των δεδομένων για τη μελέτη της μαθητικής διαρροής είναι σε εξέλιξη και η ολοκλήρωση αναμένεται εντός του 2024...
Αδιανόητο: Το Υπουργείο Παιδείας δεν διαθέτει στοιχεία για ...τη σχολική διαρροή! - «Αδειασμα» από τον Συνήγορο του Πολίτη