ΕΚΑΒ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου στην Εύβοια, όταν δύο νέα παιδιά, ηλικίας 20 και 17 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή των Ψαχνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η 20χρονη κοπέλα και το 17χρονο αγόρι υπέστησαν σοβαρά τραύματα, με το τελευταίο να διατηρεί για λίγο τις αισθήσεις του κατά την άφιξη του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε λόγω των τραυμάτων του.

Η κοινότητα των Ψαχνών είναι συγκλονισμένη από την τραγική απώλεια των δύο νέων παιδιών, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντακος
Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική - Κι όμως δεν είναι η χωριάτικη
Στην κορυφή της λίστας με τις 50 κορυφαίες σαλάτες παγκοσμίως, βρίσκονται δύο εμβληματικές ελληνικές γεύσεις
Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική - Κι όμως δεν είναι η χωριάτικη