Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου για τα Τέμπη στην Αθήνα, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα άνοιξε προσωρινά, αλλά έκλεισε ξανά το απόγευμα της Παρασκευής (7/3).
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός Σύνταγμα έκλεισε στις 17:00 το απόγευμα, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς το απόγευμα στις 19:00, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα, διοργανώνουν νέο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.
Η απόφαση για το μετρό Θεσσαλονίκης
Στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, επαναλειτουργούν κανονικά οι σταθμοί “Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός”, “Βενιζέλου” και “Σιντριβάνι” του μετρό Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του μετρό, κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία τους ξανά στις 18:00 (οι σταθμοί θα κλείσουν και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ