Thumbnail
Άγριες επιθέσεις νεοναζί σε μετανάστες εργάτες στην Αθήνα

 

 
Επίθεση σήμερα Παρασκευή 21/12 στο Κολωνό
 
Σήμερα Παρασκευή 21/12 στις 9πμ στο δρομολόγιο του λεωφορείου 820 ανάμεσα στο Κρατικό Νίκαιας και Περιβολάκι, νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε μετανάστη. Ο Ασίφ, μετανάστης εργάτης από  το Πακιστάν βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο όταν επιβιβάστηκε μία στάση μετά το Κρατικό της Νίκαιας , άτομο το οποίο τον πλησίασε και του είπε: «Εσένα σε ψάχνουμε. Έλα να κατέβουμε μαζί στην επόμενη στάση.» Τότε έδειξε την μπλούζα του της με το σήμα της Χρυσής  Αυγής. Ο κόσμος στο λεωφορείο άρχισε να φωνάζει: «είσαι φασίστας, σήκω φύγε». Ο οδηγός επίσης διαμαρτυρήθηκε. Ενώ ο κόσμος κινήθηκε για αν τον διώξει, ο χρυσαυγίτης έριξε μια γροθιά στο πρόσωπο του Ασίφ. Το λεωφορείο σταμάτησε στο Περιβολάκι όπου και βρίσκονταν  ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομίας. Πέρασαν χειροπέδες με τα χέρια πίσω στον Ασίφ ενώ το πρόσωπο του είχε ματώσει και στον φασίστα χαλαρά και φιλικά τις χειροπέδες μπροστά.
Στο ΑΤ Νίκαιας όπου και μεταφέρθηκαν οι αρμόδιοι άφησαν το φασίστα να φύγει. 
 
 
 
 
Άγρια επίθεση σε Αιγύπτιο μετανάστη από άνδρες με διακριτικά της Χρυσής Αυγής 
 
 
  
 
Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού Αιγύπτιου μετανάστη από μαυροφορεμένους άνδρες με διακριτικά της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 14/12, αυτή τη φορά στο Μοσχάτο.
 
Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου ένας 23χρονος Αιγύπτιος εργάτης, που επέστρεφε από το εργοστάσιο όπου εργαζόταν, δέχθηκε επίθεση κοντά στο τέρμα του τρόλεϊ 1 από δύο μεγαλόσωμους άνδρες που φορούσαν μαύρα ρούχα με διακριτικά της Χρυσής Αυγής, όπως καταγγέλλεται. Μαζί του ήταν και ένας εξάδελφός του, που πρόλαβε να ξεφύγει. Οι δύο δράστες εμφανίστηκαν από το πουθενά και χτύπησαν τον 23χρονο με σιδηρολοστό στο κεφάλι. Ο 23χρονος έπεσε κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του από το χτύπημα και οι δράστες για να τον "ξυπνήσουν" άρχισαν να τον κλωτσούν, όπως μας μεταφέρει η Ραμπάπ Χασάν από την αιγυπτιακή κοινότητα. Η επίθεση κράτησε ελάχιστα λεπτά. Οι δράστες διέφυγαν πεζή, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του EKAΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας. Έχει τρία ράμματα στο μάγουλο και 2 στο κεφάλι μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δημόσια εκπαίδευση
ΑΠΥΣΠΕ: Ενημερωτικό αιρετών της ΔΑΚΕ για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
Ενημερωτικό αιρετών ΔΑΚΕ για τη διαδικασία τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών από υπεραριθμίες, βελτίωση θέσης, μετάθεση και απόσπαση
ΑΠΥΣΠΕ: Ενημερωτικό αιρετών της ΔΑΚΕ για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών