Thumbnail
ελληνική στατιστική αρχή

 

Ανακοίνωση – πρόσκληση για μετάταξη υπαλλήλων στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. 
Η ΕΛΣΤΑΤ προτίθεται να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας με μετάταξη (37) υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες και Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ και ΔΕΚΟ μη εισηγμένων στο χρηματιστήριο και στις οποίες το δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου. 
Για το λόγο αυτό καλεί τους υπαλλήλους που ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης – Τμήμα Προσωπικού της ΕΛ.ΣΤΑΤ. (Πειραιώς 46 και Επονιτών, Τ.Κ. 185 10 Πειραιάς). 
Οι μετατάξεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 71, 73 και 74 του Ν. 3528/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.» (ΦΕΚ 26 Α’ ), του άρθρου 68 παρ. 1 του Ν.4002/2011, των άρθρων 33  και 35 παρ. 5 του Ν. 4024/2011 και τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3613/2007, ύστερα από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ. 
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν.3801/2009 (ΦΕΚ 163 Α΄) δεν επιτρέπεται μετάταξη υπαλλήλου στις υπηρεσίες που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, όπωςισχύει, πριν παρέλθουν πέντε (5) έτη από το διορισμό ή από προηγούμενη μετάταξη. 
Ειδικότερα για όσους εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3613/2007,  διευκρινίζεται ότι: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι τακτικοί υπάλληλοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των Κρατικών Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, οι οποίες δεν είναι στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου. Οι υπάλληλοι αυτοί προκειμένου να έχουν
 δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των μετατάξεων αυτών δεν θα πρέπει να έχουν οιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη. Οι παραπάνω υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον διετή υπηρεσία κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα
Κερδοσκοπικά παιχνίδια και ελλιπείς υποδομές αυξάνουν τις τιμές του ρεύματος
Oι καθηγητές υπoστηρίζουν ότι η όποια αποκλιμάκωση των τιμών θα είναι σίγουρα μικρότερη της αύξησης που καταγράφεται το διάστημα που διανύουμε
Κερδοσκοπικά παιχνίδια και ελλιπείς υποδομές αυξάνουν τις τιμές του ρεύματος
καταθλιψη
Το μυστήριο της καμπύλης U: Οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι από ποτέ
Ένα σοβαρό φαινόμενο παρατηρούν οι ερευνητές και δεν έχουν τελική εξήγηση γιατί οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι
Το μυστήριο της καμπύλης U: Οι νέοι σήμερα είναι πιο δυστυχισμένοι από ποτέ