Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ακύρωσε την εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης Rai, ενώ η εφημερίδα La Repubbica κάνει λόγο για «προβλήματα με την πίεση» του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού. Ο ίδιος όμως το διαψεύδει.
Σύμφωνα με ανάρτηση του διαδικτυακού μέσου της La Repubblica, o πρώην Καβαλιέρε τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζει προβλήματα με αυξομειώσεις της πίεσης και υπερβολικό στρες.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι συνεργάτες και γιατροί του Μπερλουσκόνι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική για ένα σύντομο , προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Μαρτίου.
Ο ίδιος κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός, όμως, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, ότι «είναι μια χαρά στην υγεία του». Υπενθυμίζεται ότι πριν δυο χρόνια, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί σε νοσοκομείου του Μιλάνο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.
Ο ίδιος δεν είναι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά παίρνει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία και το κόμμα του, Φόρτσα Ιτάλια, λαμβάνει το 16% της πρόθεσης ψήφου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ