Η Ryanair αναγκάστηκε να ακυρώσει 250 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες από και προς τη Γερμανία την Παρασκευή, αφού οι πιλότοι εκεί ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την Ιρλανδία, τη Σουηδία και το Βέλγιο.
Οι ακυρώσεις στη Γερμανία αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% των 2.400 και πλέον πτήσεων που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ευρώπη τη συγκεκριμένη ημέρα. Ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της Ryanair, Κένι Τζέικομπς, δήλωσε ότι η εταιρία υπό κανονικές συνθήκες πραγματοποιεί 250 πτήσεις από και προς τη Γερμανία την ημέρα, χρησιμοποιώντας προσωπικό που έχει ως βάση του τη συγκεκριμένη χώρα.
Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία βάσει του αριθμού επιβατών έχει ήδη ακυρώσει 146 πτήσεις στις τρεις άλλες χώρες που επηρεάζονται από την απεργιακή κινητοποίηση της Παρασκευής.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση