Thumbnail
Βέλγιο

Ιστορία έγραψε εχθές στην τοπική αυτοδιοίκηση του Βελγίου, ο Πιερ Κομπανί, πατέρας του διεθνή Βέλγου άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Βενσάν.

Κατά τις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν στην χώρα, ο Πιερ Κομπανί, εξελέγη Δήμαρχος στο προάστιο Γκανσχόρεν των Βρυξελλών και έγινε ο πρώτος μαύρος πολίτης στο συγκεκριμένο αξίωμα!

Γεμάτος υπερηφάνεια, ο Βενσάν Κομπανί, συνοδευόμενος από τον αδελφό του, ανήρτησαν στο Instagram, σχετικό βίντεο με το ακόλουθο σχόλιο: «Ιστορικό! Είμαστε υπερήφανοι για εσένα μπαμπά. Ηλθες από το Κονγκό ως πρόσφυγας το 1975 και σήμερα κέρδισες την εμπιστοσύνη της κοινότητας σου για να γίνεις ο πρώτος μαύρος Δήμαρχος στο Βέλγιο»...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κανένα από τα προάστια των Βρυξελλών, δεν εξελέγη Βέλγος Δήμαρχος, ενώ επικρατέστερος για την Δημαρχία της βελγικής πρωτεύουσας, είναι ο ελληνικής καταγωγής, Χρήστος Δουλκερίδης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

meth-koronoios-giatroi-nosokomeio
Η Ενίσχυση των «Παραϊατρικών» Επαγγελμάτων και οι κρυμμένες Ευκαιρίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Πολλοί δεν γνωρίζουν βασικές ειδικότητες υγείας αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρουν ευκαιρίες
Η Ενίσχυση των «Παραϊατρικών» Επαγγελμάτων και οι κρυμμένες Ευκαιρίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
μαγειρίτσα
Μαγειρίτσα παραδοσιακή: Tips, μυστικά και η πιο εύκολη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι
Ανακάλυψε όλα τα μυστικά για την τέλεια πασχαλινή μαγειρίτσα! Συνταγή βήμα-βήμα, tips για σωστό καθάρισμα και γεύση χωρίς μυρωδιές. Απόλαυσέ την στο...
Μαγειρίτσα παραδοσιακή: Tips, μυστικά και η πιο εύκολη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι