ΗΠΑ: Συνελήφθησαν τρεις μαθητές που απειλούσαν με επιθέσεις στα σχολεία τους
Τρεις νέοι, που απείλησαν πως θα άνοιγαν πυρ μέσα στα σχολεία τους, συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες στη Φλόριντα

Οι συλλήψεις έγιναν στην κομητεία Μπράουαρντ, κοντά στο Μαϊάμι, την Πολιτεία όπου τη 14η Φεβρουαρίου του 2018 ψυχικά διαταραγμένος πρώην μαθητής άνοιξε πυρ και σκότωσε 17 μαθητές και εκπαιδευτικούς στο λύκειο από το οποίο είχε αποβληθεί στην Πάρκλαντ. Η τραγωδία σόκαρε τις ΗΠΑ, αλλά δεν οδήγησε σε κάποια απτή αλλαγή της νομοθεσίας.

Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν την Τρίτη, ότι συνέλαβαν έναν έφηβο 16 ετών ο οποίος είχε απειλήσει σε SMS και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πως θα άνοιγε πυρ μέσα στο λύκειό του, στην πόλη Γουέστον.

Ο νεαρός, κατηγορούμενος για απειλές κατά ζωής, οδηγήθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων.

Το Σάββατο, ένα κορίτσι 12 ετών συνελήφθη διότι απείλησε σε ανάρτησή της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat πως θα δολοφονούσε συμμαθητές της, επίσης στο Γουέστον.

Την περασμένη Πέμπτη, δύο σχολεία στην Κομητεία αποκλείστηκαν από τις αρχές που διενεργούσαν έρευνα για τις απειλές μιας 14χρονης έφηβης, που επίσης συνελήφθη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα