emvolio koronoios
Το ρωσικό υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως το εμβόλιο, με την επωνυμία Sputnik V, έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κτίζει ανοσία

Η Ρωσία άρχισε την παραγωγή του νέου εμβολίου της κατά της COVID-19, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, το οποίο επικαλείται το υπουργείο Υγείας.

«Η παραγωγή του εμβολίου εναντίον της μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό που αναπτύχθηκε από το Ερευνητικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Γκαμαλέγια έχει ξεκινήσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Το ρωσικό υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως το εμβόλιο, με την επωνυμία Sputnik V, έχει περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να κτίζει ανοσία απέναντι στον SARS-CoV-2, όμως ορισμένοι επιστήμονες εκφράζουν φόβους ότι η Μόσχα μπορεί να βάζει το εθνικό κύρος πάνω από την ασφάλεια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

meth-koronoios-giatroi-nosokomeio
Η Ενίσχυση των «Παραϊατρικών» Επαγγελμάτων και οι κρυμμένες Ευκαιρίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Πολλοί δεν γνωρίζουν βασικές ειδικότητες υγείας αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρουν ευκαιρίες
Η Ενίσχυση των «Παραϊατρικών» Επαγγελμάτων και οι κρυμμένες Ευκαιρίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
μαγειρίτσα
Μαγειρίτσα παραδοσιακή: Tips, μυστικά και η πιο εύκολη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι
Ανακάλυψε όλα τα μυστικά για την τέλεια πασχαλινή μαγειρίτσα! Συνταγή βήμα-βήμα, tips για σωστό καθάρισμα και γεύση χωρίς μυρωδιές. Απόλαυσέ την στο...
Μαγειρίτσα παραδοσιακή: Tips, μυστικά και η πιο εύκολη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι