Φρίκη! Γονείς βασάνιζαν το 10χρονο παιδί τους- Το άφηναν χωρίς φαγητό, νερό για μέρες
Το μαρτύριο ενός 10χρονου αγοριού από τους γονείς του

Μια σοκαριστική υπόθεση συγκλονίζει την Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου δύο γονείς κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας του 10χρονου παιδιού του.

Οι γονείς – τέρατα κλείδωναν το αγοράκι σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού, χωρίς φαγητό, νερό και φως για μέρες.

Το παιδί, σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση είναι 10 ετών και ζυγίζει μόλις 16 κιλά. Η κακοποίηση του παιδιού λέγεται ότι έλαβε χώρα σε διάστημα τριών ετών, από τον Μάιο του 2020 έως τον Μάιο του 2023.

Το παιδί από τον εφιάλτη έβγαλε μια γειτόνισσα, που το είδε να περπατάει στο δρόμο ξυπόλητο.

Οι γονείς, ο Tyler και η Krista Schindley, αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών, όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας δεύτερου βαθμού, απόπειρα δολοφονίας με δόλο, κακοποίηση παιδιού πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού, ξυλοδαρμό, απλή επίθεση και φυλάκιση ανηλίκου.

Κατηγορήθηκαν ότι απέκλεισαν σκόπιμα φαγητό από το παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με εντάλματα που είδαν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι το αγόρι ήταν «αδυνατισμένο με αποχρωματισμένο δέρμα και ορατά τραύματα».

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, με τις Αρχές να αναφέρουν ότι είχε εξαιρετικά χαμηλό καρδιακό ρυθμό.

«Αυτή η υπόθεση είναι ανησυχητική. Είναι αποκαρδιωτική», δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας Spalding, Marie Broder.

«Έχω δει πολλές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών στην καριέρα μου. Και αυτό το παιδί, με απλά λόγια, πέθαινε από την πείνα και είναι τραγικό. Πιστεύω πραγματικά ότι αν δεν είχε φύγει από αυτό το σπίτι, θα ήταν μια πολύ διαφορετική περίπτωση», πρόσθεσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαζωνακης
"Κεραυνοί" Μαζωνάκη μέσα από το «Δρομοκαΐτειο»: Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα, υπήρξε άθλια μεθόδευση
Ο Γιώργος Μαζωνάκης «σπάει» τη σιωπή του μέσα από το «Δρομοκαΐτειο»: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να με καθιστά επικίνδυνο»
"Κεραυνοί" Μαζωνάκη μέσα από το «Δρομοκαΐτειο»: Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα, υπήρξε άθλια μεθόδευση
ekav
Τραγωδία: Νεκρός 56χρονος πατέρας τριών παιδιών σε τροχαίο με μηχανή
Η απώλεια ενός πατέρα τριών παιδιών υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι τα τροχαία δεν είναι «στατιστικές», αλλά ζωές που χάνονται ξαφνικά.
Τραγωδία: Νεκρός 56χρονος πατέρας τριών παιδιών σε τροχαίο με μηχανή
καρελ
Αποζημίωση 10.500 ευρώ σε οικογένεια μαθητή για παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας στο σχολείο
Η αποκάλυψη της θρησκευτικής συνείδησης ως προϋπόθεση για απαλλαγή κρίθηκε παράνομη, με το σκεπτικό ότι οι γονείς και το ανήλικο παιδί υπέστησαν...
Αποζημίωση 10.500 ευρώ σε οικογένεια μαθητή για παραβίαση θρησκευτικής ελευθερίας στο σχολείο