Aλβανία: Στο νοσοκομείο των φυλακών ο Φρέντυ Μπελέρης
Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Φρέντι Μπελέρη σε σχέση με τη δικογραφία του

Για την υγεία, αλλά και τη δικογραφία του Φρέντι Μπελέρη μίλησε ο δικηγόρος του.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος μεταφέρθηκε την Δευτέρα στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η επιδείνωση της υγείας του

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε ότι όλη αυτή η αδικία που έχει υποστεί και η ψυχολογική πίεση που δέχεται αυτό το διάστημα έχει επιδεινώσει τα χρόνια προβλήματα καρδιάς που έχει. Τόνισε πως η δικογραφία που αφορά τον κ. Μπελέρη είναι άδεια, είναι γυμνή από στοιχεία και πως στην Ελλάδα δεν θα περνούσε ούτε έξω από γραφείο εισαγγελέα για να πάει σε προκαταρκτική εξέταση.

Επανέλαβε ότι τα στοιχεία και για το αδίκημα της εξαγοράς ψήφων είναι ανύπαρκτα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι για αυτό το αδίκημα η προσωρινή κράτηση στην Αλβανία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο και ειδικά για έναν άνθρωπο που είναι εκλεγμένος δήμαρχος.

Τι γίνεται με τον Δήμο

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, παραμένει στη φυλακή καθώς το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα αποφάσισε την παράταση της κράτησής του με τον ίδιο να έχει ήδη μεταφερθεί στην αλβανική πρωτεύουσα, ενώ εκφράζονται φόβοι πως οι Αρχές της χώρας θα συνεχίσουν να καθυστερούν τις διαδικασίες με σκοπό να περάσει ο χρόνος που δικαιούται να ορκιστεί προκειμένου να χάσει τον Δήμο.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδο, θα πρέπει να περάσουν δύο μήνες από την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη ώστε να ορκιστεί ως δήμαρχος Χιμάρας, ωστόσο ο φόβος όλων είναι πως οι αλβανικές Αρχές θα παρατείνουν την προφυλάκισή του με απώτερο στόχο να μην ορκιστεί και να χάσει τον δήμο Χιμάρας. «Εάν σε αυτό το διάστημα ο Φρέντι Μπελέρης μείνει στη φυλακή και δεν ορκιστεί χάνει το χρίσμα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA o αδερφός του δημάρχου Χιμάρας, Λεονάρδος Μπελέρης, ο οποίος δήλωσε πως η προφυλάκιση έγινε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατα
Δεν έχει πληρώσει λογαριασμό ρεύματος εδώ και 8 χρόνια - Άντρας τροφοδοτεί το σπίτι του με 1.000 ανακυκλωμένες μπαταρίες
Ο δημιουργός του συστήματος, γνωστός διαδικτυακά με το ψευδώνυμο Glubux, ξεκίνησε το έργο του το 2016 με στόχο να επιτύχει πλήρη ενεργειακή...
Δεν έχει πληρώσει λογαριασμό ρεύματος εδώ και 8 χρόνια - Άντρας τροφοδοτεί το σπίτι του με 1.000 ανακυκλωμένες μπαταρίες
γρητο
Τα ΜΑΤ περικυκλώνουν το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια ενόψει συγκεντρώσεων
Η περιοχή βρίσκεται ήδη υπό στενή επιτήρηση ενόψει των απογευματινών δράσεων μνήμης
Τα ΜΑΤ περικυκλώνουν το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια ενόψει συγκεντρώσεων
ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
Αντιδράσεις της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για το ενδεχόμενο αύξησης ωραρίου στους σχολικούς νοσηλευτές
Mια τέτοια απόφαση συνιστά σοβαρή υποβάθμιση των κατοχυρωμένων εργασιακών δικαιωμάτων του ΕΕΠ και ΕΒΠ
Αντιδράσεις της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για το ενδεχόμενο αύξησης ωραρίου στους σχολικούς νοσηλευτές