Υπάρχει ένα λάθος στο βιβλίο των Λατινικών, στην ύλη του οποίου θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, στη σελίδα 23 του βιβλίου εκ παραδρομής αναφέρεται ότι «Οι δεκαέξι εκτενείς σάτιρες του Μαρτιάλη εμφανίζουν ανάγλυφα την αθλιότητα της ρωμαϊκής πόλης και των κατοίκων της», ενώ το ορθό είναι «Οι δεκαέξι εκτενείς σάτιρες του Ιουβενάλη εμφανίζουν ανάγλυφα την αθλιότητα της ρωμαϊκής πόλης και των κατοίκων της».
Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο.
Σε εκκρεμότητα η διαβίβαση της εισήγησης του ΙΕΠ
Παράλληλα, σε εκκρεμότητα βρίσκεται η διαβίβαση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στη Βουλή της εισήγησης του ΙΕΠ στο πλαίσιο της οποίας έγινε η αντικατάσταση του μαθήματος της Κοινωνιολογίας με τα Λατινικά στο Λύκειο.
Σχετική αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσε στη Βουλή η τομεάρχης παιδείας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση