Δεν έχει αποσαφηνιστεί η στάση που θα κρατήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όσον αφορά την ψήφιση της συμφωνία και την παραμονή τους στην κυβέρνηση. Οι δηλώσεις του προέδρου τους Πάνου Καμμένου, δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα υπήρχαν προηγουμένως.
Στις δηλώσεις του ο υπουργός ‘Άμυνας επισήμανε ότι η συμφωνία παραβιάζει το πλαίσιο που τέθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και πως οι ΑΝΕΛ δεν μπορούν να συμφωνήσουν με το νέο κείμενο της Συνόδου Κορυφής.
Σημείωσε ακόμη ότι , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού με εταίρους τους αρχηγούς της Ν.Δ. και του Ποταμιού, που έλεγαν, όπως ανέφερε, πως «τα δίνουμε όλα».
Αρχίζει σε λίγη ώρα στην Βουλή η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Οι ΑΝΕΛ θα εξετάσουν την στάση που θα τηρήσουν στην ψηφοφορία της κρίσιμης συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ