Αφορμή για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου στάθηκε τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τ/σ Σκάι, στην οποία χαρακτήρισε αυτονόητο ότι θα φύγει από το κόμμα όποιος έχει αγγίξει μαύρο χρήμα.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του «στη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί "αυτονόητο" πως όποιος αποδειχτεί από τη ΝΔ ότι έχει αγγίξει μαύρο χρήμα θα φύγει από το κόμμα. Οφείλουμε να τον συγχαρούμε για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του επισημάνουμε πως αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο η αποπομπή από το κόμμα θα είναι το λιγότερο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει».
Καταλήγοντας τονίζει «ωστόσο, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πώς είναι δυνατόν να αφήνει παράθυρο κάποιος από τη ΝΔ να έχει αγγίξει μαύρο χρήμα στην υπόθεση Νοβάρτις, ενώ μέχρι χθες έκανε λόγο για "σκευωρία" και "πολιτική δίωξη"; Θα αποφασίσει; Υπάρχει σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία;»
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ