κανελλόπουλος
Την θέση του Κασιδιάρη θα καταλάβει ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος στην ηγεσία του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες»

Την θέση του Κασιδιάρη θα λάβει ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, στην ηγεσία του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες».

Υπενθυμίζεται ότι ιδρυτής του κόμματος είναι ο καταδικασθέντας για εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, που εκτίει ποινή κάθειρξης στη φυλακή.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Όπως μεταδίδει το dikastiko.gr, η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών αναμένεται να κλειδώσει εντός της βδομάδας, και εν συνεχεία θα καταργηθεί η διοικούσα επιτροπή και θα αναλάβει πρόεδρος, με εκλογική διαδικασία σε πανελλήνιο συνέδριο περίπου 70 ατόμων, ο πρώην ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου και κυρίως της δικαστικής μάχης που αναμένεται να δοθεί στις 5 Μαΐου στο Α1’ Τμήμα του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές.

Κατά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο κ. Κανελλόπουλος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοικούσα επιτροπή του αποκαλούμενου «κόμματος Κασιδιάρη», ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο καταστατικό του, καθώς κι ότι ο φυλακισμένος χρυσαυγίτης «θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας».

«Όχι και αχυράνθρωπος ο Κανελλόπουλος»

Στην ερώτηση πως θα παρακαμφθεί ο όρος περί πραγματικής ή «εικονικής ηγεσίας», προκειμένου να παρακαμφθούν οι προβλέψεις του τελευταίου νόμου που ουσιαστικά επιχειρεί να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος, ο πρώην ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός απάντησε: «Ε όχι και αχυράνθρωπος ο Κανελλόπουλος. Όποιος με ξέρει δεν μπορεί ποτέ να το πει. Εξαρτάται για ποια προσωπικότητα μιλάς. Η διαδρομή μου μιλάει από μόνη της».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κανελλόπουλος είχε ιδρύσει τον Φεβρουάριο του 2022 τον πολιτικό φορέα «Εάν…», διακηρύσσοντας την αναγκαιότητα να ξαναγίνει η Ελλάδα «κανονικό κράτος», με σύνθημα «η χώρα χρειάζεται έναν εισαγγελέα». Μάλιστα δεν αποκλείεται, εφόσον ο Άρειος Πάγος μπλοκάρει τη συμμετοχή του «κόμματος Κασιδιάρη» στις εκλογές, να επανέλθει με τη δική του πολιτική Κίνηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kakokairia
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ και προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Τι ώρα και πού θα βρέχει από σήμερα Δευτέρα
Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση ημέρα προς ημέρα
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ και προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα - Τι ώρα και πού θα βρέχει από σήμερα Δευτέρα
daskala
Συγκλονιστική καταγγελία εκπαιδευτικού για ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων: “Μας πετάνε στο δρόμο χωρίς καμιά αιτιολογία, δεν με άφησαν καν να χαιρετίσω τους μαθητές μου”
Το πλέον εξοργιστικό είναι πως η διεύθυνση του σχολείου, πάντοτε σύμφωνα με την καταγγελία, προκειμένου να δικαιολογήσει σε μαθητές και γονείς την...
Συγκλονιστική καταγγελία εκπαιδευτικού για ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων: “Μας πετάνε στο δρόμο χωρίς καμιά αιτιολογία, δεν με άφησαν καν να χαιρετίσω τους μαθητές μου”