autokinitodromos
Οι εξοδούχοι του Πάσχα θα ταξιδέψουν από το νέο Αυτοκινητόδρομο στην Κεντρική Ελλάδα

Ο νέος Αυτοκινητόδρομος Ε65 θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στη Φθιώτιδα ο Πρωθυπουργός για να τον εγκαινιάσει.

Οι εξοδούχοι του φετινού Πάσχα που θα ταξιδέψουν προς Θεσσαλία δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τις επικίνδυνες στροφές του δρόμου Λαμίας – Δομοκού, αφού πριν την Μεγάλη Εβδομάδα θα δοθεί στην κυκλοφορία το νότιο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65, που συνδέει τη Μακεδονία με τη Νότια Ελλάδα, διασχίζοντας τη Δυτική Θεσσαλία και τη φυσικά τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο νέος Αυτοκινητόδρομος Ε65 θα δοθεί στην κυκλοφορία στις 23 ή 24 Απριλίου 2024, ενώ εκτός απροόπτου στις 25/4 ημέρα Πέμπτη θα έρθει τη Φθιώτιδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει τα εγκαίνια.

Τον Ιανουάριο είχε δει από κοντά την πορεία των έργων κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της ΤΕΡΝΑ που εκτελεί το έργο για την πρόοδο των εργασιών.

Τότε ο Χρήστος Σταϊκούρας είχε δηλώσει ότι το νότιο τμήμα θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει στις 29/4/2024.

Πρόκειται για έναν νέο οδικό άξονα που βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών, μιας και παρακάμπτει τις εφιαλτικές στροφές τόσο στην πλευρά της Λαμίας όσο και στην πλευρά του Δομοκού, ενώ από τη Λαμία μέχρι τα Τρίκαλα θα είναι αρκετά λιγότερο από μια ώρα.

Να θυμίσουμε ότι το νότιο τμήμα του Ε65, περιλαμβάνει πέντε ανισόπεδους κόμβους και ημικόμβους στη Λαμία, το Καρπενήσι και τη Ξυνιάδα, επτά γέφυρες και τη δίδυμη σήραγγα μήκους 3χλμ, που “τρυπάει” το όρος Όθρυς.

Δείτε εντυπωσιακό βίντεο από την πρόοδο των εργασιών του έργου στο Τμήμα από Λαμία μέχρι Καλαμπάκα, το οποίο είχαμε αναρτήσει πριν δύο μήνες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

police.jpg
Ο απίστευτος λόγος που μία γυναίκα φυλακίστηκε: Είχε καλέσει την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή είχε καλέσει την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές
Ο απίστευτος λόγος που μία γυναίκα φυλακίστηκε: Είχε καλέσει την αστυνομία πάνω από 2.000 φορές