Σε εξέλιξη βρίσκεται συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή και πολιτικών φορέων και οργανώσεων, έξω από τη Βουλή, ενάντια στα προαπαιτούμενα μέτρα, το κατά πολλούς 4ο μνημόνιο, που ψηφίζονται απόψε.
Ξεχωριστό κάλεσμα για συγκέντρωση στις 19.00 στην Ομόνοια απηύθηνε το ΠΑΜΕ.
Στα πλαίσια του συλλαλητηρίου διοργανώθηκε συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» (19:00), στην οποία συμμετέχουν: Κίτρινα Ποδήλατα, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Λέκκας, Μάνια Παπαδημητρίου, Ζωή Παπαδοπούλου, Νατάσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα.
Στο συλλαλητήριο σημειώθηκαν και περιορισμένης έκτασης επεισόδια, καθώς, νεαροί επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ μπροστά από το Κοινοβούλιο. Μετά τη ρίψη δακρυγόνων και μολότοφ, ο κόσμος "έσπασε", ωστόσο με το πέρας των επεισοδίων, τα μπλοκ των διαδηλωτών συγκεντρώνονται ξανά μπροστά από το κοινοβούλιο την ώρα που εντός του μιλάει ο Αλέξης Τσίπρας.
Δείτε live εικόνα:
Παράλληλα, μέσα στη Βουλή μέλη της ΛΑΕ πέταξαν "τρικάκια" από τα θεωρεία.
Κεντρική φωτο: EUROKINISSI
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ