Πάνω από 10.800 προσλήψεις είχαμε φέτος στην Ειδική αγωγή ενώ τόσες ή και περισσότερες προσλήψεις περιμένουμε και για το νέο σχολικό έτος όπως προκύπτει από τα αριθμητικά στοιχεία που παρέθεσε η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη από τη Μυτιλήνη.
Η αρμόδια για τα θέμα της Ειδικής Εκπαίδευσης Υφυπουργός ανέφερε αριθμούς προσλήψεων σχολικών νοσηλευτών, ειδικού προσωπικού, προσλήψεις που έχουν αυξηθεί συγκριτικά με αυτές του 2014-15 γεγονός που αποδεικνύει την εκλεκτική στόχευση σε έναν τομέα που έχει πολλές ανάγκες και είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησης.
Επίσης, η Μερόπη Τζούφη ανέφερε πριν μια εβδομάδα υπεγράφησαν τα καθηκοντολόγια των σχολικών νοσηλευτών και του ειδικού βοηθητικού προσωπικού για να είναι σαφής ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να λειτουργούν μέσα στα σχολεία και να μην υπάρχουν παραβιάσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ