Thumbnail
Αναλυτικά πως θα κινηθεί η Ομοσπονδία τις επόμενες ημέρες

Κινητοποιήσεις και δράσεις ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών εξήγγειλε η ΟΛΜΕ. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ εξήγγειλε πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια την Παρασκευή 11/1, και πορεία προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό από κοινού με την Δ.Ο.Ε.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Απεργία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

"Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. στο πλαίσιο των δράσεων που αποφάσισε ενάντια στο σύστημα διορισμών, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας (πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ 04/01/2019) και μετά τη σημερινή συνεδρίασή του (8/1/19) ενημερώνει τις ΕΛΜΕ για τα παρακάτω: 

- Την Παρασκευή 11/1/2019 θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στη 1 μ.μ., συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό από κοινού με την Δ.Ο.Ε. Επανεκτίμηση της κατάστασης από το ΔΣ της ΟΛΜΕ μετά την κινητοποίηση.

- Την ίδια μέρα πραγματοποιείται 24ωρη Απεργία με την προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από την ΟΛΜΕ και αντίστοιχες 3ωρες στάσεις από τις ΕΛΜΕ της χώρας. Διευκρινίζουμε ότι η 3ωρη στάση της ΟΛΜΕ προκηρύσσεται για τον πρωϊνό κύκλο από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 και για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος. 

- Πραγματοποιούνται των ΓΣ αυτή την εβδομάδα και την επόμενη με θέματα: το σύστημα διορισμών, το νέο ΓΕΛ, το ωράριο, τη μείωση του αριθμού των μαθητών, τα οικονομικά – συνταξιοδοτικά, κ.λπ."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

simvoulioepikrateias.jpg
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ
Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους εξωτερικού
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ