mpakogiannis
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης ότι «ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την ΚΤΥΠ και το υπουργείο Παιδείας, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μόνιμης σχολικής στέγης, ώστε ο στόχος να έχει επιτευχθεί μέσα στα επόμενα 4 χρόνια»

Δεκατρείς νέες σύγχρονες εκπαιδευτικές δομές για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου για την υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση, πρόσθεσε φέτος στις σχολικές υποδομές του, ο δήμος Αθηναίων. Παρέχοντας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, σχολική στέγη σε περίπου 1.300 παιδιά.

Σήμερα το πρωί, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παρακολούθησε τον αγιασμό σε τρία από αυτά τα νέα νηπιαγωγεία (152ο, 153ο, 154ο).

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ευχήθηκε στους μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν μία καλή, δημιουργική σχολική χρονιά, επισημαίνοντας ότι με τις νέες αυτές υποδομές διασφαλίστηκε η πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν παιδεία, των νηπίων 1.300 οικογενειών.

« Οι εικόνες αυτές, τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών τους είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που πολέμησαν τόσο λυσσαλέα αυτά τα νηπιαγωγεία» είπε, σημειώνοντας ότι ναι μεν πρόκειται για «μια λύση προσωρινή, μεταβατική αλλά όχι πρόχειρη».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης ότι «ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την ΚΤΥΠ και το υπουργείο Παιδείας, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μόνιμης σχολικής στέγης, ώστε ο στόχος να έχει επιτευχθεί μέσα στα επόμενα 4 χρόνια».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molivia
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών 2025: Αριθμητικά δεδομένα αιτήσεων ανά κλάδο/ειδικότητα
Το σύνολο των αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών για το έτος 2025 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι 5.552
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών 2025: Αριθμητικά δεδομένα αιτήσεων ανά κλάδο/ειδικότητα
koronoios
Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρή 60χρονη μητέρα– Υποχώρησαν τα κάγκελα του μπαλκονιού της
Το μπαλκόνι βρισκόταν σε ύψος πρώτου ορόφου, αλλά τα ξύλινα κάγκελά του ήταν σε κακή και ασυντήρητη κατάσταση.
Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρή 60χρονη μητέρα– Υποχώρησαν τα κάγκελα του μπαλκονιού της
taksi
Απαράδεκτη αδιαφορία: Χωρίς θέρμανση το Τμήμα Ένταξης του 13ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου
«Ο Δήμος Αμαρουσίου ακόμα δεν έχει προχωρήσει στη σύναψη σχετικής εργολαβίας με αποτέλεσμα να κοροϊδεύει εκπαιδευτικούς – μαθητές και γονείς»
Απαράδεκτη αδιαφορία: Χωρίς θέρμανση το Τμήμα Ένταξης του 13ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου