Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Κώστας Αμανατίδης, ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.
Ο φιλόλογος είχε εργαστεί και στο Γυμνάσιο Ευκαρπίας, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για την ευαισθησία, την ανιδιοτέλεια και τα βαθιά συναδελφικά του αισθήματα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.
Το «αντίο» της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Αναλυτικά, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου μας φιλολόγου Κώστα Αμανατίδη, που υπηρετούσε στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στους συναδέλφους και τους μαθητές\τριες του στο 4ο Γυμνάσιο Συκεών, όπου ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όπως και πριν στο Γυμνάσιο Ευκαρπίας ,για την ευαισθησία , την ανιδιοτέλεια και τα βαθιά συναδελφικά του αισθήματα.
Κώστα μας , πολυταξιδεμένε και ταξιδευτή, η αγάπη όλων μας θα σε συντροφεύει και σ' αυτό το απρόσμενο στερνό σου ταξίδι.
Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ