Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και καλεί σε συμμετοχή στην νέα κινητοποίηση της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2023. Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο υπουργείο Πολιτισμού και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Προκηρύσσουμε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου - 3 πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου) για όσες και όσους εκπαιδευτικούς καλλιτεχνικών μαθημάτων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
Σημειώνεται ότι τρίωρη στάση έχει κηρύξει και η ΟΛΜΕ
Απαιτούμε να αποσυρθούν από το Προεδρικό Διάταγμα 85/2022 οι αναφορές στις ειδικότητες των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό και να επανέλθουν τα επαγγέλματα τους στο καθεστώς Τ.Ε. (ή Π.Ε. για όσους κλάδους ίσχυε).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ