Δηλώσεις υποψηφίων Διευθυντών: Να στείλουν e-mail στις Διευθύνσεις όσοι δεν κατάφεραν να υποβάλουν την αίτηση
Τι πρέπει να κάνουν όσοι υποψήφιοι Διευθυντές σχολείων δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αίτηση λόγω τεχνικού προβλήματος

Μετά τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων υποψήφιων Διευθυντών, ο γ.γ του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης προχώρησε στην έκδοση οδηγιών και διευκρινίσεων ώστε να γίνει εφικτή η υποβολή των αιτήσεων. 

Ειδικότερα, από το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής,  ανακοινώνεται ότι :

«Όσοι από τους υποψηφίους Διευθυντές σχολικών μονάδων δεν υπέβαλαν δήλωση προτίμησης μέχρι τις 11:59 μ.μ. της 11ης Απριλίου 2023, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας πρόσβασης στη διαδικτυακή πύλη https://schooldirectors.minedu.gov.gr, καλούνται όπως υποβάλουν αίτημα/δήλωση προτίμησης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για τις οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, μέχρι σήμερα, 12 Απριλίου 2023 και ώρα 23: 59. μ.μ., επικαλούμενοι τους συγκεκριμένους λόγους της αδυναμίας αυτής.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση θα συνοδεύεται από πίνακα που θα εμπεριέχει την επωνυμία κάθε σχολικής μονάδας, στην οποία ο υποψήφιος επιθυμεί να τοποθετηθεί και τη σειρά προτίμησης.

Όσον  αφορά στην πληροφόρηση για την επωνυμία των σχολικών μονάδων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ανατρέχουν στη διαδικτυακή πύλη https://schooldirectors.minedu.gov.gr, όπου και εμφανίζονται οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης επιλογής τους».

Σημειώνεται ότι χθες βράδυ, δύο ώρες πριν από τη λήξη τις προθεσμίας για την υποβολή προτιμήσεων σχολικών μονάδων των υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής των δηλώσεων "σέρνονταν" ή έβγαζε error ή σε κάποιες περιπτώσεις πέταγε έξω αυτούς που προσπαθούσαν να δηλώσουν σχολεία πριν ολοκληρώσουν τη διαδικασία με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πολλές αναφορές και καταγγελίες υποψηφίων διευθυντών στο alfavita.gr από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές