μαθητές σχολείο
Συνέχεια κινητοποιήσεων για τη μη κατάργηση σχολείων

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χανίων δηλώνει την στήριξή της στις κινητοποιήσεις των Συλλόγων γονέων, των μαθητών και εκπαιδευτικών για τη μη κατάργηση υφιστάμενων σχολείων, με στόχο τη μετατροπή τους σε Πειραματικά.

Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά αναγκαίο είναι πλέον το χτίσιμο νέων σχολείων λόγω των αυξημένων αναγκών για σχολικές αίθουσες.

Η ανακοίνωση

«Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των Συλλογών Γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών που είναι αντίθετοι με την κατάργηση υφιστάμενων σχολείων και τη μετατροπή τους σε Πειραματικά. Στα Χανιά τα θα έπρεπε να συζητάμε για χτίσιμο νέων σχολείων καθώς οι ανάγκες για σχολικές αίθουσες συνεχώς αυξάνονται και όχι να καταργούμε και αυτά που ήδη υπάρχουν.

Για τον λόγο αυτό προκηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών για την Δευτέρα 15/1/2024 8:00 με 11:00 για τη συμμετοχή σε κινητοποιήσεις και δράσεις που έχουν προγραμματιστεί σε σχολικές μονάδες.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

simvoulioepikrateias.jpg
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ
Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους εξωτερικού
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ