Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται γύρω από το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε σχολείο της Πάτρας.
Χθες στον ανακριτή οδηγήθηκε για να απολογηθεί ένας 19χρονος από νησί του Αιγαίου, από τους συνολικά 19 συλληφθέντες που εμπλέκονται με την υπόθεση.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 υποστήριξε ότι ήταν θύμα της εγκληματικής οργάνωσης και όχι θύτης.
Συνολικά 19 άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μαθητές και 7 γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Η διαδικασία των απολογιών για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν - κατά περίπτωση και σε βαθμό κακουργήματος - θα γίνει τμηματικά, ενώ σήμερα Τρίτη το κατώφλι του ανακριτή θα περάσουν οι υπόλοιποι ενήλικες, ενώ αύριο Τετάρτη οι ανήλικες συλληφθέντες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση