Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα ζευγάρι τουριστών από την Ολλανδία στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν δύο άνδρες από το Σουδάν αποπειράθηκαν να βιάσουν τη 19χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια του φίλου της.
Εκείνος προσπάθησε να την προστατεύσει, αλλά δέχθηκε επίθεση από τους δράστες.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα creta24.gr, το τρομακτικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής 23/08, στην περιοχή της Χερσονήσου.
Οι φωνές του φίλου της 19χρονης απέτρεψαν τους δράστες
Οι τουρίστες είχαν αποσυρθεί σε μια βραχώδη ακτή για λίγη ηρεμία, όταν οι δύο Σουδανοί, που κρύβονταν, τους επιτέθηκαν.
Ο ένας αποπειράθηκε να βιάσει τη γυναίκα, ενώ ο άλλος παρακολουθούσε.
Παρόλο που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, το ζευγάρι κατάφερε να αντιδράσει, με τον φίλο της 19χρονης να προσπαθεί να την υπερασπιστεί, παρά την επίθεση που δέχτηκε. Φωνάζοντας για βοήθεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Το ζευγάρι κατέφυγε σοκαρισμένο στο Λιμενικό Τμήμα της Χερσονήσου και περιέγραψε το συμβάν. Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν τους δράστες στην περιοχή και τους συνέλαβαν.
Σήμερα, Σάββατο 24/08, αναμένεται να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ