xilodarmos
Δύο ανήλικες την χτυπούσαν και άλλες δύο βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν οι γονείς μίας 17χρονης κατήγγειλαν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις ανήλικες μετά το τέλος των μαθημάτων έξω από το επαγγελματικό Λύκειο στο οποίο φοιτά.

Η 17χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση για ασήμαντη αφορμή, όπως περιέγραψε, η μία από τις τέσσερεις ανήλικες, τη χαστούκισε. Εκείνη έτρεξε για να γλιτώσει από τα χέρια τους. Την ακινητοποίησαν, στη συμβολή των οδών Κατσιμίδη με Καραμανλή. Οι δύο από τις ανήλικες άρχισαν να χτυπούν βίαια στο κεφάλι και στην πλάτη. Της έδιναν μπουνιές και της τραβούσαν τα μαλλιά, όπως περιέγραψε, ενώ οι άλλες δύο βιντεοσκοπούσαν την επίθεση.

Εργαζόμενες σε γειτονικό φαρμακείο, έτρεξαν και βοήθησαν τη 17χρονη και τη γλίτωσαν από τα βίαια χτυπήματα που δεχόταν. Κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, όπως και τους γονείς του ανήλικου κοριτσιού, οι οποίοι και κατέθεσαν μήνυση κατά των τεσσάρων. Η 17χρονη, όπως διαγνώστηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου μεταφέρθηκε, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετατόπιση σπονδύλου και θα αναγκαστεί να φοράει κολάρο για δύο ημέρες.

Μετά τη μήνυση των γονιών της 17χρονης, η ίδια εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Αυτή την ώρα καταθέτει στις αστυνομικές αρχές τον εφιάλτη που βίωσε και από ‘κει και πέρα θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

9ο επαλ
9ο ΕΠΑΛ Πειραιά: Το κτιριακό ζήτημα που προκαλεί αντιπαράθεση Δήμου και εκπαιδευτικών
Η ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει αντιδημοκρατικές πρακτικές και διεκδικεί άμεση ανέγερση σύγχρονου σχολείου με κρατική χρηματοδότηση
9ο ΕΠΑΛ Πειραιά: Το κτιριακό ζήτημα που προκαλεί αντιπαράθεση Δήμου και εκπαιδευτικών
τεμπη
Πλακιάς σε Κωνσταντοπούλου: Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη για τα Τέμπη
Αιχμές για πολιτικοποίηση της διαδικασίας και προειδοποιήσεις για τη στάση στη συνέχεια της δίκης (βίντεο)
Πλακιάς σε Κωνσταντοπούλου: Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη για τα Τέμπη
ψυλακης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Η Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο Διεθνές Συνέδριο Analytica2026 στο Μόναχο Γερμανίας
Η Analytica αποτελεί τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση και Συνέδριο για την Αναλυτική Χημεία, τις Βιοεπιστήμες και τη Διασφάλιση Ποιότητας.
Πολυτεχνείο Κρήτης: Η Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο Διεθνές Συνέδριο Analytica2026 στο Μόναχο Γερμανίας