Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΠΕ του συλλόγου ΠΕ "η Αθηνά"

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,

ΤΗΣ 2ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ.

Δεκέμβριος 2015  Δεκέμβριος 2014  Ιούνης 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Παρεμβάσεις  Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε

190 (3)       233 (3)        225 (3)

ΑΝΕΞ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

280 (4)        330 (4)        281 (3)

ΔΑΚΕ

111 (2)          94 (1)        102(1)

ΑΣΕ-ΠΑΜΕ

67 (0)           66 (1)            65(1)

ΠΑΣΚ-ΔΗΣΥ

42 (0)           31 (0)          40(0)

Λευκά/Άκυρα

76                 60                    64

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/Παρεμβάσεις Π.Ε. του Συλλόγου «Αθηνά» ευχαριστεί ΟΛΕΣ τις συναδέλφισσες και ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, που εμπιστεύτηκαν και στήριξαν το ανεξάρτητο- αυτόνομο- χειραφετημένο ρεύμα στο Σύλλογό μας.

Με τη δύναμη των τριών εδρών στο Δ.Σ. και κυρίως με την ενωτική και ασυμβίβαστη δράση μας, θα συνεχίσουμε τον αγώνα με πείσμα, ώστε να αναστραφεί η μικρή συμμετοχή των συναδέλφων στη Γ.Σ., η αύξηση της αποχής και των λευκών και άκυρων ψηφοδελτίων.

Γιατί η ενεργητική συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις συλλογικές διαδικασίες του Συλλόγου και στο κίνημα είναι αυτή που δημιουργεί συνθήκες συλλογικής δράσης, αντίστασης και ανατροπής των κυβερνητικών, κρατικών και ευρωπαϊκών  μνημονιακών πολιτικών  και όχι η απαγοήτευση.

Στην εποχή των πολιτικών αυταπατών και μεταλλάξεων, κυβερνητικών και συνδικαλιστικών, ο δικός μας δρόμος, που υπηρετούμε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο, ήταν και είναι ο δρόμος της συλλογικής δράσης και της ανατροπής, χωρίς καμιά απολύτως κομματική ή κυβερνητική εξάρτηση (παλιά ή νέα). Ήμασταν και είμαστε η μοναδική δύναμη στο Σύλλογο που παραμένουμε στην ίδια πολιτική και συνδικαλιστική ρότα, γιατί δεν καθορίσαμε ποτέ τη δράση μας με βάση το εκλογικό κέρδος ούτε διαπραγματευτήκαμε ούτε μπήκαμε σε παζάρια για παραταξιακές συγχωνεύσεις ή αποσυγχωνεύσεις με κομματικές παρατάξεις (παλιές ή νέες). Ανυπόταχτοι όπως μας γνωρίζετε θα παραμείνουμε.

Η μνημονιακή βαρβαρότητα που έχουμε μπροστά μας (αξιολόγηση, ασφαλιστικό, αύξηση ωραρίου στις 25 ώρες, νέο μισθολόγιο, περικοπές κλπ) και η οργάνωση της αντίστασης και της ανατροπής απαιτούν πολύμορφους, ενωτικούς μαζικούς αγώνες. Αυτή την ευθύνη οφείλουμε να αναλογιστούμε και να αναλάβουμε σήμερα ΟΛΟΙ μας, δυναμώνοντας με την ενεργητική συμμετοχή μας τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες των  Γ.Σ. του Συλλόγου, αλλά και των Συλλόγων Διδασκόντων.

Με την επίγνωση ότι κάθε υποταγή στα κελεύσματα της εξουσίας, μικρής ή μεγάλης, είναι αυτή που δημιουργεί την απαγοήτευση, τον εφησυχασμό, την ηττοπάθεια και το συμβιβασμό, καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  να διασφαλίσουμε και να υπερασπιστούμε την ενότητα στη βάση.  Να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα που καθημερινά οι κρατούντες μας (ξανα)κλέβουν, ώστε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να δράσουμε.  Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους μαθητές μας και σ’ αυτό η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ θα συνεχίσει να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις, στέλνοντας τους συναδελφικούς μας  χαιρετισμούς σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους συναδέλφους.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ.

ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ