ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!
Εδώ και τώρα μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – αναπληρωτών εκπαιδευτικών!
Καμία απόλυση συμβασιούχου! Εδώ και τώρα 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των σχολείων!
Γενναία χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών για την κάλυψη των αναγκών των σχολείων.
Αυξήσεις στους μισθούς - επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.
Η κινητοποίηση (28/9) στο Υπουργείο Παιδείας για το ζήτημα των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών, της εξίσωσης δικαιωμάτων μονίμων και αναπληρωτών, των κενών και των ελλείψεων στα σχολεία, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών στο λεκανοπέδιο της Αττικής μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 5/10. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να δώσουν της μάχη της επιτυχίας της κινητοποίησης. Πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά να βγούμε στο δρόμο. Να φέρουμε στο προσκήνιο τις δικές μας ανάγκες κόντρα στην κυβερνητική κοροϊδία.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 5 Οκτώβρη στη 1:00
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων η ΔΟΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας, τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ H ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ