Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. ΠΑΤΡΑΣ

Δ.Α.Κ.Ε. / Π.Ε. ΠΑΤΡΑΣ                                                          Πάτρα, 14 Οκτωβρίου 2012

Τηλ. 6944.126532, 6944.429899

Κάποιοι το λένε συνδικάτο. Εμείς το βιώνουμε ως ιλαροτραγωδία…

Κατ’ αρχήν, ζητάμε συγνώμη από όλους τους συναδέλφους για την απαράδεκτη, αδιέξοδη και παράλογη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος.

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που μας αναθέσατε, θα θέλαμε να κάνουμε σαφή τα εξής:

1ο:    Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι η λύση στο αδιέξοδο είναι το αναλογικό διαπαραταξιακό προεδρείο με τη συμμετοχή όλων. Λύση έντιμη και καθαρή.

2ο:  Παρ’ όλο που μας αναδείξατε 1η δύναμη στις τελευταίες εκλογές, δε θέσαμε ως προαπαιτούμενο την εκ μέρους μας ανάληψη κάποιου αξιώματος, προκειμένου να στηρίξουμε λύση. Κάνουμε σαφές ότι ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ & ΔΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, ψεύδεται συνειδητά. Τον προκαλούμε να γνωστοποιήσει δημοσίως ποια πρόταση δεν προχώρησε εξ’ αιτίας δικής μας άρνησης.

3ο:   Παλέψαμε με κάθε τρόπο για τη συγκρότηση συμβουλίου οποιασδήποτε σύνθεσης. «Καρέκλες» δε μας ενδιέφεραν και δε μας ενδιαφέρουν. Οι «καρέκλες» έχουν βάρος ευθύνης, την ανάληψη της οποίας, όμως δεν αποφύγαμε.

4ο:   Δε βάλαμε όρους και προϋποθέσεις και δε βάζουμε ούτε τώρα. Επειδή όμως, η κατάσταση έχει εξελιχτεί σε εμπαιγμό, θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας απέναντί σας να απαιτήσουμε την επιστροφή των χρημάτων που ως συνδρομή δώσατε, για όσο διάστημα ο σύλλογος είναι κλειστός.

Εμπρός, λοιπόν, συνάδελφοι του Δ.Σ. Επιτέλους! Συγκροτήστε άμεσα προεδρείο και χωρίς εμάς. Το έχουμε ήδη δηλώσει και το δεσμευόμαστε δημοσίως: εμείς θα το στηρίξουμε.

Μια και μόνη προϋπόθεση ευθύνης υφίσταται:

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

…γιατί δε μας ανήκουν, γιατί δε σας ανήκουν

…γιατί και η ανευθυνότητα έχει το κόστος της!

Τα εκλεγμένα μέλη της ΔΑΚΕ  Π.Ε. Πάτρας

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος - Ηλίας Γκοτσόπουλος

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό