Thumbnail
«Σπάμε τον φόβο , έχουμε δίκιο , υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο δίνουμε μαζική και ενωτική απάντηση με απεργία - αποχή», τονίζει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

«Από τα 40 δημοτικά και νηπιαγωγεία που έχουμε στοιχεία, η συμμετοχή των συνάδελφων στην απεργία - αποχή φτάνει το 85%», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

«Στις δύο ενημερωτικές συναντήσεις και στην Γ.Σ. συμμετείχαν πάνω από 700 συνάδελφοι. Στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ που μαζί με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου έδωσαν απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα  ερωτήματα που έθεσαν οι συνάδελφοι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναφέρει πως τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο κύριος όγκος των συνεδριάσεων.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγάλη Συμμετοχή μέχρι ώρας στην Απεργία - Αποχή

Συναδέλφισσες/φοι, το Δ.Σ του συλλόγου μας πήρε μια σειρά από πρωτοβουλίες προκειμένου με σωστή πληροφόρηση οι συνάδελφοι να απαντήσουν ενωτικά στις ψεύτικες απειλές , και τον αυταρχισμό του υπουργείου. Στις δύο ενημερωτικές συναντήσεις και στην Γ.Σ. συμμετείχαν πάνω από 700 συνάδελφοι. Στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ που μαζί με τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου έδωσαν απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα  ερωτήματα που έθεσαν οι συνάδελφοι ,οι οποίοι έφυγαν πιο αποφασισμένοι για τον ωραίο αγώνα που δίνουμε αφού τους αποσαφηνίστηκε  ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα .

Την συλλογικότητα και την ενότητα δεν μπορεί να την κάμψει κανένας εκφοβισμός. Ήδη οι πρώτες αποφάσεις από συλλόγους διδασκόντων που καταφθάνουν στο σύλλογό μας δείχνουν τον δρόμο. Από τα 40 δημοτικά και νηπιαγωγεία που έχουμε στοιχεία ,σάς ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των συνάδελφων στην απεργία - αποχή φτάνει το 85% . Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί ο κυρίως όγκος των συνεδριάσεων γι’ αυτό παρακαλούμε να ενημερώνετε στο μέιλ του συλλόγου για την έκβαση των αποτελεσμάτων.

 Συναδέλφισσες /φοι, Σπάμε τον φόβο , έχουμε δίκιο , υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο δίνουμε μαζική ενωτική απάντηση : ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!!

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

«έξυπνες» κάμερες
Αττική: Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων» καμερών για οδική ασφάλεια – Πως θα στέλνουν τα πρόστιμα
Οι πρώτες επτά κάμερες τέθηκαν σε λειτουργία, ενώ έως τον Φεβρουάριο θα έχουν εγκατασταθεί άλλες 44 σε κεντρικές αρτηρίες της Αττικής
Αττική: Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων» καμερών για οδική ασφάλεια – Πως θα στέλνουν τα πρόστιμα
γιαπωνεζα
Ιαπωνία: Γάμος με τεχνητή νοημοσύνη μέσω ChatGPT – «Μου έμαθε τι σημαίνει αγάπη»
Μια 32χρονη αντάλλαξε όρκους με ψηφιακό σύντροφο σε τελετή με VR, προκαλώντας συζητήσεις για τα όρια ανθρώπου και AI
Ιαπωνία: Γάμος με τεχνητή νοημοσύνη μέσω ChatGPT – «Μου έμαθε τι σημαίνει αγάπη»
logo
Kick-off Meeting του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ “XPLORE” στη Βαρσοβία με τη συμμετοχή της ΔΠΕ Λασιθίου
Στη συνάντηση συμμετείχαν έξι εταίροι από πέντε ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι έθεσαν το πλαίσιο συνεργασίας και τις βάσεις για την ποιοτική υλοποίηση...
Kick-off Meeting του ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ “XPLORE” στη Βαρσοβία με τη συμμετοχή της ΔΠΕ Λασιθίου