Αναφορά κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Μ. Κομνηνάκα, Γ. Δελής, Μ. Συντυχάκης, αναφορικά με την επιστολή διαμαρτυρίας της Κίνησης Εκπαιδευτικών ΑΜΩ ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και την απασχόλησή τους στα δημόσια νηπιαγωγεία.
Οι βουλευτές ζητούν να «ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών».
Σύμφωνα με την επιστολή τους, οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, αντιμετώπισαν μια σκληρή πραγματικότητα για την οποία, όπως αναφέρουν, «δεν είχαν προετοιμαστεί».
«Με δεδομένο ότι στο νηπιαγωγείο δεν υπάρχουν βιβλία αναφοράς ή εγχειρίδια, καλούμαστε -χωρίς να έχουμε την απαραίτητη καθοδήγηση- να δημιουργήσουμε εκ του μηδενός υλικό στον ελεύθερό μας χρόνο, χρόνο φυσικά στον οποίο καλούμαστε να διαθέσουμε και για την πολλά υποσχόμενη επιμόρφωσή μας», τονίζουν χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η αναφορά:
Για την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Οι βουλευτές Κομνηνάκα Μαρία, Δελής Γιάννης και Συντυχάκης Μανώλης
Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή Διαμαρτυρίας της Κίνησης Εκπαιδευτικών ΑΜΩ Πε06 Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην απασχόλησή τους στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και ζητούν να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών.
Αναλυτικά η επιστολή:




Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ