Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου εκφράζει τη στήριξή της της στον πρόεδρο της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης Χρήστο Ζαγανίδη και ζητάει να σταματήσει η απαράδεκτη πειθαρχική δίωξη της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΓΑΝΙΔΗ
Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον πρόεδρο της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης Χρήστο Ζαγανίδη και ζητάει να σταματήσει η απαράδεκτη πειθαρχική δίωξη της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Ο Χρήστος Ζαγανίδης διαμαρτυρήθηκε σε διευθύντρια σχολείου η οποία «φρόντισε» σε προγραμματισμένη και συμφωνημένη επίσκεψη του προέδρου της Ε΄ ΕΛΜΕ να απασχολεί όλους τους διδάσκοντες. Η διαμαρτυρία κακοφάνηκε τόσο πολύ στη διευθύντρια, που απευθύνθηκε στη ΔΔΕ. Ο προϊστάμενος, αντί να βάλει στο αρχείο μία υπόθεση που δεν ήγειρε υποψία αξιόποινης πράξης και στην οποία η μόνη που δεν έπραξε σωστά ήταν η διευθύντρια, κάλεσε τον Χρ. Ζαγανίδη για έγγραφες εξηγήσεις!
Τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημα των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών και απλά εκθέτουν τους εμπνευστές τους.
| Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ |
|
Ο Πρόεδρος |
| Ο Γεν. Γραμματέας |
| ||
Χρήστος Σουρουλής |
| Νίκος Προεστάκης |
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση