Thumbnail

Δ΄ΕΛΜΕ ΑΝΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

28/5/2013

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Συνάδελφοι, ήδη ετοιμάζονται οι πίνακες των υπεράριθμων, το προγκρόμ των συναδέλφων, που ενώ γύρισαν την Ελλάδα ως ωρομίσθιοι, αναπληρωτές, πρωτοδιόριστοι,  ήρθαν κάποια στιγμή στην περιοχή τους και τώρα απειλούνται με υποχρεωτική μετάθεση. 

Η ομοσπονδία μας  δεν δέχτηκε, και σωστά, την τακτική διαίρει και βασίλευε και της σαλαμοποίησης, τη δήθεν υποχώρηση του υπουργείου, για την « προστασία» όσων ξεπερνούν τη δωδεκαετία. Ούτε η βάση θα την δεχθεί. Όσοι συνάδελφοι εφησυχάζουν να ξέρουν ότι με αυτήν την τακτική έρχεται και η σειρά τους!

Με την αύξηση των ωρών διδασκαλίας και την επιμονή της κυβέρνησης σε μεγάλα τμήματα, φαίνεται πόσο δίκιο είχαμε όσοι φωνάζαμε πως θα έλθουν δεινά για τον κλάδο. Εκατοντάδες συνάδελφοι σε κάθε ΠΥΣΔΕ, θα καταγραφούν στους καταλόγους της ντροπής, ως υπεράριθμοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τα ΠΥΔΣΕ Ανατολικής Αττικής και Β΄ Αθήνας, που ανήκουν στην περιοχή ευθύνης της ΕΛΜΕ μας, να συμπεριλάβουν στα κενά και όλες τις περιπτώσεις  που θα ισχύσουν μετά την 1η Ιουλίου. Όπως για παράδειγμα, τις υποχρεωτικές συνταξιοδοτήσεις  λόγω ορίου ηλικίας, τα διευθυντικά κενά και τις άδειες πέραν των ολιγοήμερων.

Βέβαια ο αγώνας εστιάζεται στην ακύρωση των εξοντωτικών διατάξεων περί ανάρτησης πινάκων για τις μετακινήσεις και την απώλεια της οργανικής. Πρώτη αντίδραση λοιπόν την

Τετάρτη, 29/5, ώρα 14:00, καλούνται  οι συνάδελφοι σε διαμαρτυρία στο ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Αττικής, στην πλατεία Γέρακα. Στη συνέχεια, στις 16:00 θα μεταβούμε στο ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας στη Μεσογείων 324.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ασλανιδης
Συγκλονιστική παρέμβαση Ασλανίδη για το έγκλημα των Τεμπών: «Αυτές είναι οι σακούλες που πήραμε τα παιδιά μας»
Συγκλονιστική ήταν η παρέμβαση του Παύλου Ασλανίδη, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Τέμπη 2023» στην ΕΣΗΕΑ
Συγκλονιστική παρέμβαση Ασλανίδη για το έγκλημα των Τεμπών: «Αυτές είναι οι σακούλες που πήραμε τα παιδιά μας»
ekav-asthenoforo.jpg
Συναγερμός στην Ηλεία: Έκρηξη στο πεδίο βολής του στρατοπέδου - Πληροφορίες για τραυματίες
Σοβαρό περιστατικό με έκρηξη σε πεδίο βολής στην Ηλεία – Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση
Συναγερμός στην Ηλεία: Έκρηξη στο πεδίο βολής του στρατοπέδου - Πληροφορίες για τραυματίες
viasmos-kopela.jpg
Σοκ στα Χανιά με καταγγελία ανήλικης: Την εξέδιδε η μητέρα της - Συνελήφθη και η γιαγιά της
Χανιά: Σοκάρει η καταγγελία ανήλικης από τον Αποκόρωνα ότι την εξέδιδε η μητέρα της – Συνελήφθη και η γιαγιά της
Σοκ στα Χανιά με καταγγελία ανήλικης: Την εξέδιδε η μητέρα της - Συνελήφθη και η γιαγιά της
astynomia-sxoleio
Απίστευτο: Κάλεσαν την Αστυνομία να μιλήσει για το bullying σε σχολείο, διαμαρτυρήθηκαν οι γονείς και τους... έστειλαν την ομάδα ΔΙΑΣ!
Αδιανόητες καταστάσεις εναντίον γονέων καταγγέλουν οι ίδιοι σε Δημοτικό σχολείο του Πειραιά... (Φωτό αρχείου)
Απίστευτο: Κάλεσαν την Αστυνομία να μιλήσει για το bullying σε σχολείο, διαμαρτυρήθηκαν οι γονείς και τους... έστειλαν την ομάδα ΔΙΑΣ!