Οι γιορτές των Χριστουγέννων τελείωσαν, η νέα χρονιά ήρθε, οι ευχές βρέθηκαν στην άκρη των χειλιών και δόθηκαν ασμένως. Τι ευχήθηκαν, όμως, οι Ελληνες; Ποιο ήταν αυτό που κυρίως θέλησαν να τους έρθει με τη νέα χρονιά;
Σύμφωνα με το Engagor, ένα εργαλείο «παρακολούθησης» των κοινωνικών δικτύων, των blogs και γενικώς της ηλεκτρονικής μορφής επαφών, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι Ελληνες αντάλλαξαν 93.600 μηνύματα, καταγεγραμμένα σε online πλατφόρμες. Από αυτά, τα 58.000 ήταν σε Facebook και Twitter και τα υπόλοιπα σε blogs.
Στην... πρώτη θέση των ευχών, όσο και αν φαίνεται παράξενο, δεν είναι η εργασία ή η ελπίδα, αλλά η υγεία. Ευχηθήκαμε «καλή υγεία», αλλά όχι εργασία ή επιτυχία. Στοιχεία που ως φαίνεται λείπουν το τελευταίο διάστημα από τον ψυχισμό του μέσου Ελληνα.
Στη σχετική «λίστα» των ευχών, μετά την υγεία, ακολουθεί η αγάπη και η ευτυχία, ενώ πολύ χαμηλά βρίσκονται οι ευχές που είχαν να κάνουν με την επιτυχία, τη δημιουργικότητα, την ελπίδα και την εργασία. Σημεία των καιρών.
Πηγή:iefimerida.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ