Thumbnail

 

Βροχές και τοπικές καταιγίδες προβλέπονται στις περισσότερες της δυτικής και βόρειας χώρας και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες και ίσως βροχές τοπικού χαρακτήρα. Σταδιακά στα δυτικά και βόρεια θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Από το βράδυ ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα θα είναι πιθανόν κατά τόπους ισχυρά. Σταδιακά από το βράδυ τα φαινόμενα θα σημειώσουν ύφεση από τα δυτικά.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόνησσος

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βορειότερα σποραδικές καταιγίδες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόνησσος

Αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, κυρίως της Θεσσαλίας.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη όμως θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα σποραδικών βροχών.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα βόρεια το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Πηγή: news247

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα