Thumbnail
 Και Ίντερνετ θα σας δώσουμε…

Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανασκευάσει την εικόνα της αντιλαικής της  πολιτικής και προχωρά στη χορήγηση δωρεάν Ίντερνετ για 12 μήνες, αλλά και εξοπλισμού στους δικαιούχους κοινωνικού μερίσματος.

Μετά τα χρήματα του κοινωνικού πλεονάσματος που δόθηκαν μέσω μερίσματος στους φορολογούμενους, η κυβέρνηση προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών προσφέρει κουπόνι "ψηφιακής αλληλεγγύης"!
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της efsyn.gr οι δικαιούχοι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης θα λάβουν , με το οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο για 12 μήνες, το βασικό εξοπλισμό πρόσβασης σε αυτό και εκπαίδευση για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πρόκειται για μία νέα δράση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «για την ψηφιακή αλληλεγγύη», ενώ σύμφωνα με τον γ.γ. Τηλεπικοινωνιών, Ταχυδρομείων και Ψηφιακής Σύγκλισης, Μεν. Δασκαλάκη, η δράση προβλέπεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της «Ψηφιακής Στρατηγικής 2014- 2020».
 
Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι θα μπορούν:
 
- Να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο για 12 μήνες.
- Να αποκτήσουν βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο και εξοικείωσης με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC ή Tablet).
- Να εκπαιδευτούν, στον χώρο τους, στη βασική χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του διαδικτύου από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια