Thumbnail
Η Μαρία Καβογιάννη έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το χέρι της.

Όλα ήταν έτοιμα για την σημερινή πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Λυσιστράτη, όπου πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Νάντια Κοντογεώργη και πολλοί ακόμα. Ωστόσο, ένα απρόοπτο στην πρόβα τζενεράλε το βράδυ της Τετάρτης έμελλε να ανατρέψει τα σχέδια.

Η Μαρία Καβογιάννη έπεσε από τη σκηνή και έσπασε το χέρι της. Η πρωταγωνίστρια, που θα υποδυόταν τον ομώνυμο ρόλο του έργου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Να πω κάτι δυσάρεστο. Σήμερα ήταν να ξεκινήσει η Λυσιστράτη. Ήταν να παίξει σήμερα στο θέατρο Βράχων και αύριο στη Νίκαια. Ωστόσο, έπεσε η Μαρία η Καβογιάννη και έσπασε το χέρι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, γιατί σήμερα θα χειρουργηθεί η γυναίκα. Άρα αναβάλλεται και η σημερινή και η αυριανή παράσταση. Με κάποιο τρόπο από την εταιρία παραγωγής θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω, δεν θα τα χάσετε!», είπε ο παρουσιαστής.

Πηγή: koutipandoras.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα