Thumbnail
ΟΑΕΔ

Την Πέμπτη 06/11/2014 και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση 33 Οριστικών Παραχωρητηρίων του οικισμού «ΑΙΓΙΟ VI» στους δικαιούχους τους, από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, καθώς δόθηκαν οι οριστικοί τίτλοι ιδιοκτησίας, με τους οποίους κατοχυρώνεται η κυριότητα, νομή και κατοχή των δικαιούχων επί των συγκεκριμένων κατοικιών.

Η διαδικασία παροχής οριστικών παραχωρητηρίων θα συνεχιστεί σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στην εκδήλωση από πλευράς ΟΑΕΔ παρέστησαν ο Διοικητής του Οργανισμού κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, o Δ/ντης Γραμματείας Διοικητή ΟΑΕΔ κ. Στασινός Γκούνης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου ΟΑΕΔ κ. Γιάννης Καρβέλης, οι Προϊστάμενες ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Πάτρας και Αιγίου κα Γ. Καλαπόδη και κα Αικ. Κολοκυθά, ενώ επίσης παρέστησαν ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος & Ιονίου κ. Γεώργιος Διδασκάλου, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θ. Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος ΔΣ Αιγιαλείας κ. Δ. Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αιγιαλείας κ. Π. Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας κ. Αρ. Μπρούμας και ο Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Σ. Μαυρίδης.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYSI
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»
"Στην πραγματικότητα, πίσω από όλες αυτές τις ψηφιακές μεγαλοστομίες, βάζετε ταφόπλακα στην ολοκληρωμένη λειτουργία των σχολείων σε απομακρυσμένες...
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»