Thumbnail
Live - Ενημέρωση

Την Τετάρτη 23/6 τελικά θα συνεδριάσει το Eurogroup με στόχο την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών. 

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρος της Κομισιόν και ο Ντόναλντ Τουσκ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δήλωσαν ότι η ελληνική πρόταση έχει θετικά στοιχεία και ότι ο στόχος της Τετάρτης θα είναι η συμφωνία.

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά για να μπορέσουν να έρθουν σε μία συμφωνια και χρειάζεται περαιτέρω διαπραγμάτευση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6

Με ένα νέο πακέτο προτάσεων στα χέρια συνεδρίασε τη Δευτέρα 22/6/2015 η Σύνοδος Κορυφής της ευρωζώνης, με στόχο την συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους πιστωτές.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και τον πρόεδρο του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ/

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες αντιδράσεις από τους εκπροσώπους των θεσμών είναι θετική ως προς την ελληνική πρόταση, θεωρώντας την «καλή βάση» για τις συνομιλίες που θα ακολουθήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα