Thumbnail
Πολιτικές και επικοινωνιακές μέθοδοι χειραγώγησης και παραπλάνησης

Προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ανακοίνωση των σπουδαίων ευρημάτων στην Αμφίπολη και του αρχαιολογικού πυροτεχνήματος που επί μήνες παρακολουθούσε η ελληνική κοινή γνώμη από τα τηλεοπτικά κανάλια, τα επιστημονικά δεδομένα που προκύπτουν από την ανασκαφική έρευνα έρχονται να ανατρέψουν τη χρονολόγηση του μνημείου, η οποία διολισθαίνει από τον 4ο αι. π.Χ. στους ύστερους ελληνιστικούς χρόνους (δεύτερο μισό 2ου αι. π.Χ. - 1ος αι. π.Χ.).
Αυτό δείχνει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "Αυγής", η έκθεση αυτοψίας που πραγματοποίησε κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού αποτελούμενο από έγκριτους αρχαιολόγους, με πολυετή ανασκαφική εμπειρία στη Μακεδονία, στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο της Αμφίπολης όπου φυλάσσονται η κεραμική και άλλα κινητά ευρήματα της ανασκαφής, στις 30 Μαΐου.

Μαζί με τη διολίσθηση της χρονολόγησης του σπουδαίου μνημείου ενταφιάζονται οι πολιτικές και επικοινωνιακές μέθοδοι χειραγώγησης και παραπλάνησης των πολιτών που επιστράτευσε η κυβέρνηση Σαμαρά για μικροπολιτικά οφέλη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

plakias
Ακύρωση εκδήλωσης με τον Σπίρτζη για τα Τέμπη μετά από αίτημα Πλακιά – «Φέρει ευθύνη για τη δολοφονία»
Αντίδραση Πλακιά για τη συμμετοχή Σπίρτζη στην εκδήλωση για τα Τέμπη
Ακύρωση εκδήλωσης με τον Σπίρτζη για τα Τέμπη μετά από αίτημα Πλακιά – «Φέρει ευθύνη για τη δολοφονία»
Υδροστρόβιλος στα Χανιά
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Εντυπωσιακό φαινόμενο – Υδροστρόβιλος στο Δράπανο Χανίων
Εντυπωσιακό φαινόμενο στην Κρήτη – Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στο Δράπανο Χανίων!
Κακοκαιρία στην Κρήτη: Εντυπωσιακό φαινόμενο – Υδροστρόβιλος στο Δράπανο Χανίων
dpth
ΔΠΘ και 4η ΥΠΕ: Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση κοινών δράσεων και ερευνών
Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και της 4ης ΥΠΕ
ΔΠΘ και 4η ΥΠΕ: Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση κοινών δράσεων και ερευνών