Thumbnail
Δίκη

Συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση του πατέρα του άτυχου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη στην ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του θανάτου του

Σύμφωνα με δημοσίευμα τoυ cretalive.gr, εντάσεις, διαξιφισμοί και στιγμές συγκίνησης χαρακτήρισαν την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση του θανάτου φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη  μετά από επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Στο εδώλιο του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου κάθισαν συνολικά 6 άτομα για συμπλοκή ενώ τα πέντε κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Τα μέτρα ασφαλείας στην αίθουσα αλλά και περιμετρικά του κτιρίου ήταν δρακόντεια καθόλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας απο την οποία δεν έλειψαν οι αντιμαχίες μεταξύ των δικηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Συγκίνηση προκάλεσε η κατάθεση του πατέρα του άτυχου φιλάθλου που δήλωσε περήφανος για το παιδί του. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Κώστας δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας καθώς ήταν αθλητής και πρόσεχε την φυσική του κατάσταση. Ο ίδιος τόνισε στο δικαστήριο ότι θεωρεί ότι ο θάνατος του γιου του ήταν δολοφονία και οτι τον έβαλαν στο μάτι γιατί ο ίδιος βγήκε μπροστά για να προστατεύσει τους πιο αδύναμους με αποτέλεσμα να βγάλουν πάνω του όλο τον θυμό και την μανία τους.

Ο πατέρας του άτυχου Κατσούλη σημείωσε ότι δεν υπάρχει συμπλοκή παρά μόνο επίθεση προς το γιο του. "ο Κώστας ουδέποτε χτυπησε κανέναν, προσπαθούσε να αμυνθεί" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξίσου συγκινητική ήταν και η κατάθεση της μητέρας του άτυχου φιλάθλου που με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το παιδί της αλλά και για την μοιραία στιγμή του θανάτου του.

Παράλληλα, εξετάστηκε και ένας μάρτυρας από την Αλικαρνασσό ωστόσο οι ισχυρισμοί του εξόργισαν την πολιτική αγωγή με τους δικηγόρους να σημειώνουν ότι ο μάρτυρας είχε αλλάξει απροκάλυπτα όλα όσα είχε δηλώσει προανακριτικά.

Η δίκη διακόπηκε για τη Δευτέρα

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Η στιγμή που ψάλλεται το «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά (Video)
Βατικανό: Η στιγμή που ψάλλεται το «Χριστός Ανέστη» στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου - Βίντεο
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Η στιγμή που ψάλλεται το «Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά (Video)
foto_education_pencils_molivia.jpg
Με ένα χαρτί και ένα στυλό; Όταν η Ειδική Αγωγή στερεύει από ευαισθησία
Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, ζητώντας υποστήριξη από σύμβουλο για το γεγονός ότι το σχολείο την έχει τοποθετήσει σε χώρο χωρίς πρόσβαση στο...
Με ένα χαρτί και ένα στυλό; Όταν η Ειδική Αγωγή στερεύει από ευαισθησία
peripoliko astinomia perama
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 44χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης
Εκτός υπηρεσίας αστυνομικός συνέλαβε 44χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 44χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης