Thumbnail
Media

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Θετική απάντηση έδωσε στις τράπεζες ο Φώτης Μπόμπολας σύμφωνα με πληροφορίες. Και θα προχωρήσει, δηλώνει, η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του... Μεγάλου καναλιού. 

Βέβαια, υποσχέσεις έχουν δοθεί πολλές κατά καιρούς. Πλέον όμως δεν υπάρχει χρόνος για αναβολές, ή «ρίχνουν» χρήμα οι μέτοχοι και το σώζουν ή σπρώχνουν το κανάλι στο γκρεμό. 

Ο Φώτης Μπόμπολας λοιπόν ενημέρωσε προχθές τις τράπεζες πως σύντομα θα μπουν 20 εκατομμύρια ευρώ στο κανάλι. Τα 7 θα τα βάλει ο ίδιος, τα 3 ο Δημήτρης Μάρης (της 24Media) και τα 10 ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος των Αττικών Εκδόσεων.

Σήμερα το άλλαξαν όμως, αυξήθηκαν τα χρήματα, έφτασαν συνολικά στα 30 τα εκατομμύρια - 10 ο Μπόμπολας, 10 ο Φιλιππόπουλος και 10 ο Βαρδινογιάννης (με τον Μάρη να βρίσκεται μέσα σε κάποιο σχήμα). Ζαλιστήκαμε από τα... millions.

Να τα δούμε, απάντησαν (θεωρητικά) η Alpha Bank και η Πειραιώς. Από πέρυσι τον Ιούνιο γίνεται αυτή η έρμη η αύξηση. 

Θα πληρώσουν και το δώρο του Πάσχα υπόσχονται οι μέτοχοι, άλλωστε δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, είναι ποινικό το ζήτημα, θα τους τρέχουν με συλλήψεις. Σήμερα, ωστόσο, βραδινό δελτίο ειδήσεων δεν βγήκε στο Mega γιατί προχώρησαν σε στάση εργασίας οι τεχνικοί λόγω της μη καταβολής του δώρου. Υπομονή μέχρι αύριο, Μεγάλη Πέμπτη με τα 12 ευαγγέλια, βοήθειά μας.  

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κυβερνοασφάλεια
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή ευαλωτότητα στο δημόσιο- Μια αόρατη κρίση
Πόσα ακόμη περιστατικά θα χρειαστούν για να αντιμετωπιστεί η κυβερνοασφάλεια όχι ως τεχνικό υποσημείωμα αλλά ως πυλώνας λειτουργίας του κράτους;
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή ευαλωτότητα στο δημόσιο- Μια αόρατη κρίση