Thumbnail
Εργασία

Στην πρόσληψη 304 εποχικών υπαλλήλων προχωρά το υπουργείο Πολιτισμού το αμέσως επόμενο διάστημα. Στο ηλεκτρονικό χωρο της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ αναρτήθηκαν τρεις αποφάσεις του υπ. Πολιτισμού, Αρ. Μπαλτά μέσω των οποίων εγκρίθηκε η σύναψη συμβάσεων για εποχικούς υπαλλήλους ειδικοτήτων Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, κ.α. Αναλυτικά:

Το υπουργείο Πολιτισμού εγκρίνει την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, εκατόν δεκαέξι (116),ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες Η πρόσληψη του κατωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 2 περ. η του Ν. 2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ Α΄ 28/3-31994), όπως ισχύει.

Επιπλέον, εγκρίνει την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, εκατόν σαράντα (140) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, κ.λ.π.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2017, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Υπηρεσιών που θα προκύψουν στους «σημαντικούς χώρους» μετά την ολοκλήρωση των εν εξελίξει 7μηνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

Τέλος, εγκρίνει την την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης, σαράντα οκτώ (48) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, ΥΕ Εργατών κ.λ.π.), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2017, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των αρχαιολογικών χώρων και των Μουσείων Υπηρεσιών αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

www.proson.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

efivoi.jpg
20 συμβουλές για τη νέα γενιά
«Παύει η ιδιότητα του μαθητή και το «άλλοθι» του ανήλικου. Ο 18χρονος ή η 18χρονη πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις για τη ζωή φτιάχνοντας τον...
20 συμβουλές για τη νέα γενιά
education_chalkboard_0_81.jpg
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους νέους πίνακες ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024
Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για την υποβολή δικαιολογητικών, στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 Προκηρύξεων του...
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους νέους πίνακες ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024
diodia
Όταν είσαι με μοτοσυκλέτα στη Νέα Οδό πληρώνεις αντίτιμο διοδίων ως αυτοκίνητο και επιλέγεις τη Νομική Οδό
Το «λάθος» και η απάντηση της εταιρείας
Όταν είσαι με μοτοσυκλέτα στη Νέα Οδό πληρώνεις αντίτιμο διοδίων ως αυτοκίνητο και επιλέγεις τη Νομική Οδό