Thumbnail
Yπόθεση Κούνεβα

Το ενδεχόμενο να είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης εναντίον της ευρωβουλευτού και συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβας εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής μετά την σύλληψη ενός 35χρονου Αλβανού που καταζητούταν με δυο εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας συνελήφθη στη Δραπετσώνα την Τετάρτη, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης από τους ανακριτές Αθήνας και Πειραιά, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, τον Δεκέμβριο του 2007 στο Νέο Κόσμο και τη δολοφονία της συζύγου νονού της νύχτας, τον Μάιο του 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του συλληφθέντα για την επίθεση στην κ. Κούνεβα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις από την κύρια ανάκριση ότι πιθανόν να έχει σχέση.

Για την ώρα, η Ασφάλεια δεν έχει παραλάβει παραγγελία της αρμόδιας ανακρίτριας προκειμένου να διερευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παραγγελία για διερεύνηση έλαβε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση του δικηγόρου, κ. Σαράκη, ο οποίος κλήθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής και αναγνώρισε σε μεγάλο ποσοστό τον 35χρονο ως τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του.

Ο Παύλος Σαράκης είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι το 2007, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστρωπίας και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στο πρόσωπο.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Πειραιά για τη δολοφονία της γυναίκας στα Καμίνια και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή Αθηνών για την υπόθεση του Παύλου Σαράκη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikos.jpg
Δικαιώθηκαν νεοδιόριστοι/ες εκπαιδευτικοί του 2020! Ακυρώθηκε Απόφαση ανάκλησης μονιμοποιήσεων
Η απόφαση του διοικητικού εφετείου κρίνει άκυρη την απόφαση ακύρωσης των μονιμοποιήσεων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Δυτικής Αττικής!
Δικαιώθηκαν νεοδιόριστοι/ες εκπαιδευτικοί του 2020! Ακυρώθηκε Απόφαση ανάκλησης μονιμοποιήσεων
φάρμακα
ΕΟΦ: Ανακαλείται χάπι για τη χοληστερίνη- Για ποιο πρόκειται
Tο συγκεκριμένο φαρμακευτικο προϊόν περιέχει την ουσία εζετιμίμπη, η οποία ελαττώνει τα λιπίδια που αναστέλλουν επιλεκτικά την εντερική απορρόφηση...
ΕΟΦ: Ανακαλείται χάπι για τη χοληστερίνη- Για ποιο πρόκειται
εκαβ
Οδηγός αυτοκινήτου χύπησε Παραολυμπιονίκη και την εγκατέλειψε
Για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, στέρηση άδειας οδήγησης και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος συνελήφθη o 36χρονος
Οδηγός αυτοκινήτου χύπησε Παραολυμπιονίκη και την εγκατέλειψε