Thumbnail
Ο καιρός

Σήμερα Τετάρτη, αναμένονται αρχικά νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο.

Από το μεσημέρι οι νεφώσεις και οι τοπικές βροχοπτώσεις θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά. Προς το βράδυ, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της τάξης των 3 έως 5 βαθμών. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 10 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 20, και στην Κρήτη από 10 έως 25.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως σταδιακά από το πρωί και από βορά προς νότο, θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα ενισχυθούν παροδικά και θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με παροδικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας να ενισχυθούν παροδικά και θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
Φυσικοί σε Πιερρακάκη για διορισμούς: «Να υπολογιστούν οι μετατάξεις, οι συνταξιοδοτήσεις και οι προσλήψεις αναπληρωτών»
Τι τονίζουν οι Φυσικοί για τον απαιτούμενο αριθμό διορισμών
Φυσικοί σε Πιερρακάκη για διορισμούς: «Να υπολογιστούν οι μετατάξεις, οι συνταξιοδοτήσεις και οι προσλήψεις αναπληρωτών»
Τραγουδιστής
Πασίγνωστος τραγουδιστής ελέγχεται για φοροδιαφυγή: Δέσμευση περιουσίας για 1,5 εκατ. ευρώ
Δέσμευση περιουσίας για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστο τραγουδιστή
Πασίγνωστος τραγουδιστής ελέγχεται για φοροδιαφυγή: Δέσμευση περιουσίας για 1,5 εκατ. ευρώ
eidiki_agogi_3.jpg
Μόνιμοι διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ: Αναμένονται 1.200 και καλύπτουν μόλις 47% των συνολικών κενών οργανικών θέσεων
Ενημέρωση για τον αριθμό μόνιμων διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ και τις οργανικές θέσεις από τον αιρετό Βασίλη Βούγια
Μόνιμοι διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ: Αναμένονται 1.200 και καλύπτουν μόλις 47% των συνολικών κενών οργανικών θέσεων