Thumbnail
Δείτε όλους τους χώρους με ελεύθερη είσοδο

Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προσφέροντας δωρεάν είσοδο για όλους σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, μεταξύ 5 και 9 Αυγούστου. Το θέμα, συζητήθηκε στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου έδωσαν ομόφωνα το άδεια για τις εκδηλώσεις.

Ο φετινός εορτασμός της Πανσελήνου θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, ημέρα της Πανσελήνου. Σε 115 χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας θα πραγματοποιηθούν 93 εκδηλώσεις (μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις, θέατρο σκιών), ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 22 χώροι και μουσεία.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2016 προσέλκυσε πάνω από 63.795 επισκέπτες που κατέκλυσαν αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την επικράτεια.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εκδηλώσεις του υπουργείου Πολιτισμού και τους χώρους με ελεύθερη είσοδο για την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα