Thumbnail
Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Τα οπαδικά συνθήματα και οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, εναντίον των ομάδων του Ολυμπιακού και του Άρη ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτησή του από τη θέση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias
Δημοτικά σχολεία: Ξεκίνησε η διανομή λογοτεχνικών βιβλίων - 19 ψηφιακά βιβλία διαθέσιμα
Αρχίζει σήμερα η διανομή των λογοτεχνικών βιβλίων στα δημοτικά σχολεία – 19 ψηφιακά βιβλία αναρτώνται στην ψηφιακή βιβλιοθήκη ebooks.edu.gr
Δημοτικά σχολεία: Ξεκίνησε η διανομή λογοτεχνικών βιβλίων - 19 ψηφιακά βιβλία διαθέσιμα
filagnosia
ΙΕΠ για Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου: Γιορτή για τη φιλαναγνωσία και την αξία των βιβλίων
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, γιορτάζεται η μοναδική αξία του παιδικού βιβλίου στην ανάπτυξη των παιδιών και στην ενίσχυση της...
ΙΕΠ για Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου: Γιορτή για τη φιλαναγνωσία και την αξία των βιβλίων